Contact Us

  • Call Now:(01)773-455-6676
  • Sales Email:sales@dedicatedhosting4u.com
  • Support Email:support@dedicatedhosting4u.com
  • Billing Email:billing@dedicatedhosting4u.com

Close Support

Support

Kan ik de website te hosten van thuis uit en dit is een goed idee ….?

Kan ik de website te hosten van thuis uit en dit is een goed idee ....?
  • 8
    Jul

Kan ik de website te hosten van thuis uit en dit is een goed idee ….?

Dit artikel is voor mensen die een stap verder gegaan evenals willen veilig plus stevig opzetten van een webserver op hun huis PC. Als u van plan bent om website te hosten van thuis uit, of je nu hebt gedaan, moet u ervoor zorgen dat, in het minst, heb je een paar veiligheidsmaatregelen op zijn plaats.

Niet meer dan 8 jaar geleden, de behandeling van een thuisgebruiker het hosten van een webserver was iets dat lachwekkend zal zijn geweest. Maar met de reputatie van BSD evenals Linux op de stijging, en gratis serversoftware bijvoorbeeld Apache steeds meestal gebruikt, is het niet meer zo onwaarschijnlijk als het dan zal hebben geleken. Zelfs Microsoft heeft een eigen webserver toegankelijk is voor thuisgebruik.

Host website van thuis en krijgen een grote macht om je hand

host website from home

Zoals met elke nieuwe technologie die wordt gegeven aan de massa, veiligheidsproblemen zeker zullen opduiken. Het is zo eenvoudig om het opzetten van een webserver evenals gastheer uw eigen website moment dat er weinig of geen verleiding niet te doen op uw eigen pc. De meeste gebruikers denken dat het leuk is, en ook een snelle manier om bestanden plus documenten met familie plus vrienden te delen.

Het probleem met dit alles is dat terwijl een individu stelt hun huis-gebaseerde web-server, een aantal van hen hebben geen idee hoe te kunnen beveiligen, en velen misschien niet eens de nieuwste updates voor hun veeleisende software geïnstalleerd, de oprichting ervan met een zeer hoog risico van inbraak in hun computer (en dus hun persoonlijk leven) door hackers.

Het grote probleem is dat terwijl u een webserver op uw huis PC, bent u een poort op uw pc die vermelding uit de buitenwereld laat openen. Webservers kunnen de eenvoudigste manier om de toegang tot een pc, uw website schend krijgen niet, en misschien zelfs het hebben van uw PC overgenomen helemaal door gewetenloze personen.

Weinig gebruikers hebben pc-beveiliging klassen genomen of anders hebben kennis van web server beveiliging. Zoals ik al heb opgemerkt, terwijl je op je mechanisme open te stellen een dienst bijvoorbeeld een web-server, bent u niet alleen het verhuren van uw vrienden en familie te hechten aan het, je bent net zo goed laten het hele internet uw harde schijf, evenals al die gegevens die deze gegevens bevatten.

Veel populaces onder een vals gevoel van veiligheid, denken dat “als ik het opzetten van een webserver op mijn pc thuis, niemand zou verbinden om, behalve die vrienden dat ik te informeren over”. Dit is natuurlijk helemaal niet waar als ze niet de juiste veiligheidsmaatregelen voor hun web server hebt genomen, bijvoorbeeld specificeren die gewoon gebruikers met nauwkeurige IP (Internet Protocol) adressen kon openen. Zeer weinig thuisgebruikers weten hoe dit wel te doen, en het kan moeilijk zijn, zelfs voor die dat wel doen, aangezien de meeste gebruikers hechten aan het internet met behulp van dynamische IP-adressen. Dit betekent dat elke keer dat zij hechten aan het internet, het IP-adres wijzigen, waardoor het probleem.

Het internet is, vergelijkbaar met de rest van de wereld, een gevaarlijke plaats waar iedereen, ook criminelen, kon verbinden en doen wat ze willen. Zelfs doorgaans gezagsgetrouwe bevolking pleegt vaak misdaad op het internet vanwege hun vermeende anonimiteit.