Contact Us

  • Call Now:(01)773-455-6676
  • Sales Email:sales@dedicatedhosting4u.com
  • Support Email:support@dedicatedhosting4u.com
  • Billing Email:billing@dedicatedhosting4u.com

Close Support

Support

E-mail marketing server voor uw verbinding te maken met de klant

  • 8
    Jul

E-mail marketing server voor uw verbinding te maken met de klant

Dedicated e-mail marketing server voor zowel kleine en grote hoeveelheid e-mail marketeers bieden voor de definitieve prestaties, levering, privacy, alsook maatwerk.

Als je begint oorspronkelijk uit, zou je beter af te huren ruimte en server management service op de server van de ISP zijn. Dit is net zo met beperkte geldstroom, evenals een kleine staf (of helemaal niet) je niet verlangen om waardevolle middelen af ​​te leiden in het opzetten server, E1 lijnen en systeembeheerder. hoewel, maar je bent een gebruiker van e-mail marketing server? maar een die je deelt met een hoeveelheid van andere gebruikers vergelijkbaar met jou. Je hebt ook het alternatief van het opzetten van uw eigen desktop e-mail marketing server. hoewel, betekent dit dat u of anders een medewerker zal moeten schouder een aantal van de server management taak.

E-mail marketing server voor uw verbinding te maken met de klant

Als uw bedrijf ontwikkelt en ontdekt u uw verkeer plus de omzet groeien, zou er een tijd komen dat u zou vinden dat een derde partij e-mail marketing server niet zou volstaan. In die fase heb je de optie van een van beide te schaffen uw eigen systemen of anders het uitbesteden van uw e-mail marketing server naar een dienstverlener die een deel van zijn faciliteit en werknemers om uw bedrijf te kunnen wijden.

zorg ervoor dat een minimum serviceniveau

Op het begin, moet u ervoor zorgen dat uw e-mail marketing server bieden u minstens een fundamentele set van mogelijkheden. Het moet in staat zijn om te verzamelen, te analyseren evenals weergave grondige dossiers over hoe uw mail wordt handvat, hoeveel daarvan stuiteren, welk percentage van uw leads u een reactie en hoe het antwoord worden behandeld en in welke tijd frame. Zonder dit soort gedetailleerde statistische gegevens, zou je niet in staat te zijn

optimaliseren van uw e-mail marketing inspanning.

De server moet ook in staat zijn om gegevens over het aantal bevolking ervoor kiezen om af te melden van uw e-mail lijsten te genereren. Dit zou een idee over de effectiviteit van het bericht dat u verzendt, evenals de vraag of uw potentiële klanten vinden enige waarde in hen of anders niet geven u. Daarnaast controleren met de dienstverlener met betrekking tot de anti spam verdediging zij nemen. Je moet natuurlijk niet een dienst te kopen van een server farm die zelf

genoteerd aan een aantal ISP’s als bron van spam.

U krijgt een eigen privé-IP-adres dat alleen wordt gebruikt door u of uw bedrijf te krijgen, wat betekent dat u verantwoordelijk voor uw activiteit IP’s te bezitten zijn. Zolang je meest uitstekende e-mail praktijken te volgen, alsook naar een opt-in lijst, zou u genieten van een goede reputatie afzender evenals hoge levering tarief, omdat de server is simpelweg het leveren van uw e-mail communicatie.

Test uw e-mailserver excellence

Zorg om meer te weten over de kwaliteit van de dienstverlening door de e-mail reclame service. vaak, zou je een goed idee door slechts te roepen hun hulplijn, evenals het plaatsen van een onderzoek te krijgen. Praten met andere klanten zal ook helpen. De meeste service providers zou u te voorzien van een klantenlijst als je het vraagt.

Ten slotte is de voortreffelijkheid van uw e-mail marketing service is een van de determinant van uw prestatie. Laat deze dienst niet licht te nemen.