Contact Us

  • Call Now:(01)773-455-6676
  • Sales Email:sales@dedicatedhosting4u.com
  • Support Email:support@dedicatedhosting4u.com
  • Billing Email:billing@dedicatedhosting4u.com

Close Support

Support

Beste gratis virtualisatie-software voor Windows

  • 8
    Jul

Beste gratis virtualisatie-software voor Windows

Een van de belangrijkste voordelen van een virtualisatie de lagere prijs aangezien er zeer minder hardware implementatie. Zowel de techniek bieden een flexibele benadering van de gebruiker op het gebied van IT-sfeer, omdat diverse besturingssystemen kunnen werken op een enkele machine. Er zijn veel van de beste gratis virtualisatie-software toegankelijk op het internet zo goed als we hebben om u de top 9 onder hen gebracht.

Beste gratis virtualisatie-software voor Windows

Parallels Desktop

Parallel is een gerenommeerde naam in aanvulling op de populaire, goed ontworpen virtualisatie software die gemakkelijk kunnen worden gebruikt door beginnende technici en deskundigen. De nieuwste versie van de software is in staat van Windows 8 op de Apple Mac machines, alsmede Mac OS op Windows-machines.

VMware

Parallel lijkt misschien een beetje uitgebreid, want het maakt de virtualisatie procedure zien er heel eenvoudig, maar VMware Fusion is makkelijker voor beginners, evenals aan alle behoeften van geavanceerde gebruikers. VMware is in staat om meer edgy prestaties in aanvulling bieden goedkoper te zijn in vergelijking met Parallels.

Virtual Box

Als de prestaties is de sleutel die je het meest uit, misschien Virtual Box uw meest uitstekende keuze als het is veel sneller dan elke andere virtualisatiesoftware evenals toegankelijk volledig vrij van kosten is. Ook Virtual Box beschikt over veel meer mogelijkheden en is gebruiksvriendelijker dan VMware als Parallels.

Microsoft Virtual Server

Dit is een officiële virtuele server voor Microsoft Windows 2003 Service Pack in aanvulling op Windows XP Service Pack 2, alsmede Professional Edition. De software is ook in staat om te werken op x86-werkstation en de server en één kon het downloaden in 32 of 64 bit installer versie.

Q

Q is open source software die in staat is om van die op Windows, Mac of anders Linux OS en maakt het ook mogelijk de gebruiker om te schakelen tussen de gast-pc en start dit op elk punt van de tijd. De gebruiker kan ook uitwisselen andere bestanden te gast naast OS systeem op elk moment.

Virtual Iron enkele server virtualisatie plus beheer

The distinct server Virtualization as well as management software from Virtual Iron is able of create virtual servers on both Linux as well as Windows platform. Working on both 32 in addition to 64 bit workloads, they are mostly on iSCSI, local storage or storage area networks.

Virtual ijzer evenals bepaling netwerk virtual desktop infrastructure

Het is eigenlijk een alternatief voor het reinigen vet desktop uitvoering naast de terminal services. De software kan de beheerder uiterste vijf virtuele desktops binnen de virtuele machine die worden uitgevoerd in de huidige server in het datacenter draaien.

Xen

Xen bron evenals Xen Express zijn beste gratis virtualisatie-software die op x86-servers die in staat van hosting 4 virtuele omgeving op de server die als een minimum 4 GB intern geheugen of anders minimaal twee fysieke aansluitingen heeft zijn loopt.

Xen Bron en Xen Express

Xen bron evenals Xen Express zijn beste gratis virtualisatie-software die op x86-servers die in staat van hosting 4 virtuele omgeving op de server die als een minimum 4 GB intern geheugen of anders minimaal twee fysieke aansluitingen heeft zijn loopt.