Contact Us

  • Call Now:(01)773-455-6676
  • Sales Email:sales@dedicatedhosting4u.com
  • Support Email:support@dedicatedhosting4u.com
  • Billing Email:billing@dedicatedhosting4u.com

Close Support

Support

Volledig Dedicated Servers


Warning: array_key_exists() expects parameter 2 to be array, string given in /home/dedicate/public_html/wp-content/themes/megahost/inc/extra-codes/domain.php on line 5

Volledig Dedicated Servers zijn zeer krachtig

We hebben onze datacenters in de VS. Oplossingen zijn zeer milieuvriendelijk maar dat maakt de functionaliteit niet te beperken. Onze volledig dedicated servers zijn ontworpen om al uw online behoeften te voldoen. Of u wilt een responsieve online platform of een enterprise-oplossing implementeren, dedicatedhosting4u heeft de juiste oplossing voor u. U kunt gebruik maken van vele grote voordelen wanneer u hosten bij ons, dan degenen die je meestal krijgt. We hebben onze datacenters in de VS. Oplossingen zijn zeer milieuvriendelijk maar dat maakt de functionaliteit niet te beperken. Onze volledig dedicated servers zijn ontworpen om al uw online behoeften te voldoen. Of u wilt een responsieve online platform of een enterprise-oplossing implementeren, dedicatedhosting4u heeft de juiste oplossing voor u. U kunt gebruik maken van vele grote voordelen wanneer u hosten bij ons, dan degenen die je meestal krijgt.

We zijn toegewijd aan online hosting diensten die niet alleen milieuvriendelijk, maar ook intensief in prestaties leveren. Immers er is geen groot gebruik van een oplossing die zeer milieuvriendelijk maar lage prestaties. Onze volledig dedicated servers hebben de juiste balans van deze, en dit is de reden voor dedicatedhosting4u tot een van de beste hosting oplossingen die je rond kunt vinden. We willen ook de boodschap voor het hebben van een groene planeet verspreid, terwijl je in staat om de voordelen van rauwe kracht te benutten zijn.

Je hoeft nooit zorgen te maken over de kosten van onderhoud. En als we combineren de voordelen van “groene” oplossingen zoals natuurlijke koeling voor de servers, bent u niet alleen gebruikmaakt van een geweldige oplossing van ons, maar ook bij te dragen aan een groenere planeet. We maken gebruik van natuurlijke koeling voor onze volledig dedicated servers in de winter, zodat een aanzienlijke middelen energie kan worden bespaard. Ook zal het nooit een compromis met de prestaties van het systeem in any way.

We gaan met alle soorten van dedicated en managed hosting. Met volledig dedicated servers zal uw bedrijf te laten groeien in een snel tempo. Nooit zal je nodig hebt om te gaan voor andere hosting oplossingen zoals shared hosting. Deze oplossing (dedicated server oplossingen), ongeacht uw online wensen. Het is zeer belangrijk voor u, infecteren dat de meeste van de groeiende ondernemingen over de hele wereld vertrouwen op dedicated servers. Dit is omdat het een superieure oplossing die werkt zonder problemen, de hele tijd.

100% elektriciteit kosten betaalbaar Veilig en beveiligd optische vezel 

levert met verschillende bronnen, zoals speciale stroomaansluitingen, genereert en back-up.

en onder uw budget. Het zal een groot gat niet te doen in uw pakket.

van een natuurramp, hebben we alle soorten van bescherming tegen het genomen.

verwijzen snelle internet-connectiviteit, het is 100 Mbps tot 1000 Mbps.