Contact Us

  • Call Now:(01)773-455-6676
  • Sales Email:sales@dedicatedhosting4u.com
  • Support Email:support@dedicatedhosting4u.com
  • Billing Email:billing@dedicatedhosting4u.com

Close Support

Support

Betrouwbare Hosting

Wij bieden alle soorten van betrouwbare dedicated servers voor de implementatie van een online platform. Zoals we hebben een ervaring van meer dan 7 jaar, we zijn vrij zeker van uw server nodig heeft. Onze server oplossingen zou u helpen bij het handhaven van een onberispelijke server oplossing als wij zijn een van de beste spelers in deze arena. Wij onderhouden goede contacten met alle bedreven netwerk leveranciers die er zijn. Onze primaire focus is uiteraard om goede kwaliteit van de dienstverlening in plaats van te gaan voor kwantiteit.

Betrouwbare Dedicated Servers Met 100% uptime garantie

De gebruikelijke scenario met de meeste betrouwbare dedicated servers is dat ze duur zijn. Nu maken we het verschil hier. Onze oplossingen zijn echt rendabel, je hoeft niet te veel last op uw investeringen hier. Maar je kunt hopen voor grote rendementen na alles. Onze hosting biedt geweldige uptime en het razendsnelle. U hoeft geen zorgen te maken over uw site naar beneden gaat in alle omstandigheden. Daarom noemen we het "betrouwbaar". U kunt het maximale voordeel uit te halen.

Er zijn redelijk goed aantal redenen voor u om betrouwbare dedicated servers voor uw bedrijf te kiezen. Laten we het vergelijken met de gebruikelijke shared hosting technieken. Hoewel shared hosting effectief voor kleine bedrijven kunnen zijn, het bevat veel verborgen kosten. Bovendien als je eenmaal een bepaalde grens over te steken, is de kans groot dat uw site krijgt omlaag. Dus waarom zou je al die risico's te nemen als je de juiste oplossingen voor u beschikbaar.

99.99% Uptime Hoge bescherming Onovertroffen 100 Mbps Hoog presterende 

Servers zijn 99,99% Uptime en volledig betrouwbare servers

Wij nemen alle maatregelen ter bescherming tegen storingen.

We hebben onverslaanbare 100 Mbps tot 1000 Mbps internet connectiviteit.

Onze machines en netwerken hebben hoge prestaties en we kunnen geen compromis over dit niet te doen.