Contact Us

  • Call Now:(01)773-455-6676
  • Sales Email:sales@dedicatedhosting4u.com
  • Support Email:support@dedicatedhosting4u.com
  • Billing Email:billing@dedicatedhosting4u.com

Close Support

Support

Waarom betrouwbare dedicated server?

Waarom betrouwbare dedicated server?
  • 8
    Jul

Waarom betrouwbare dedicated server?

Daarom hebben we een betrouwbare dedicated server voor onze online activiteiten nodig? Er zijn duizenden van activiteiten handhaven door middel van online of websites vrijwel plaats waardoor het fysiek. Bijvoorbeeld elk type product kan worden gekocht en verkocht door middel van e-commerce websites die online transacties worden gedaan voor het kopen of verkopen van producten. Websites Banking naar alle gebruikers te beheren door het geven van de faciliteiten van online banking-diensten, bus, trein vlucht ticket boeken, enz. Veel andere dingen. Klanten zijn zeer professioneel te zoeken of te kopen producten en betalen hun geld online in plaats van het dragen van het fysiek. Om alle complexe en gevoelige activiteiten ondernemer beheren een server nodig die niet kan worden gehackt door iemand. Systeem moet snel werken op elk type zoekactiviteiten. Systeem moet betrouwbaar op transactionele activiteit. Afbeeldingen of andere bestandstypen moeten worden gedownload of snel en correct geupload, etc. Dus het soort websites moeten worden geupload naar een snellere server & betrouwbare dedicated server om online zaken goed te maken met een goede reputatie. Maar het ding is dit; De wereld van vandaag is in feite geconfronteerd met een aantal problemen, zoals high traffic georiënteerde kwesties. De reden dat veel verkeer servers worden zeer traag, ze naar beneden heel vaak en het resultaat is het verlies in het bedrijfsleven, anders de sites zijn vaak gehackt, etc … Dus ondernemers nodig zijn om juiste stap naar het hacken van hun server te voorkomen als te nemen goed te maken sneller, langer, en verhoging van de schaalbaarheid. Er zijn zo veel hackers zijn momenteel beschikbaar in de online markt en dus is het beter om voldoende veiligheid te nemen voordat het gebeurt.

Betrouwbare dedicated server met voldoende veiligheid en snelheid

reliable dedicated server

We zijn zeer professioneel om u te laten begrijpen hoe de hack proces kan worden verkregen bij uw huidige server en hoe het kan worden voorkomen in onze voorgestelde server. We zullen hetzelfde te vertegenwoordigen door het geven van mock scenario. Een nieuwe web hosting pakket koper koopt het product van een geen naam web hosting providers. Na een succesvolle aankoop hij de gegevens uploaden naar de server. We veronderstellen dat de alle data is erg gevoelig. Een hacker die al aangepast aan de lancering van de site in te gaan op een roofzuchtige server mode. Door dit proces een hacker kan de applicatie installeren om beveiligde gegevens, zoals bankrekeningnummer, credit card nummer, transactiegegevens op te halen aan een anonieme e-mailadres. Al het harde werk investering van tijd en geld, een droom, kan bedrogen worden op deze manier. De negatieve feedback zal nooit u te krijgen in uw bedrijf. En hetzelfde zal bekend worden door de hele wereld. Niemand zal de website om hun zaken opnieuw te maken, zelfs na de upgrade server infrastructuur ook omdat het al is niet in slechte reputatie te vertrouwen.

Nu het proces om te voorkomen dat de hacking activiteit bedrijf of website is … De gebruiker moet hun server ondoordringbaar te maken en hack proof. Behoeften van de gebruiker volledige controle over de server naar een server te maken als gewijd. Nieuwe technologieën voor een betrouwbare dedicated server zal helpen de gebruiker om websites sneller, schaalbaar, gebruiksvriendelijk, etc. maken … Alleen de managed hosting provider is in staat om de problemen te dekken door het geven van extra middelen voor deze werknemer management. Ons bedrijf biedt een betrouwbare dedicated server voor elke klant door het geven van het volledige beheer. Ons bedrijf geeft ook een 24 X 7 uur klantenondersteuning.