Contact Us

  • Call Now:(01)773-455-6676
  • Sales Email:sales@dedicatedhosting4u.com
  • Support Email:support@dedicatedhosting4u.com
  • Billing Email:billing@dedicatedhosting4u.com

Close Support

Support

Over ons

Dedicatedhosting4u.com is een gevestigde en gerenommeerde naam voor oplossingen op dedicated hosting services en managed hosting. We zijn enorm uitgeleefd in het leveren van oplossingen voor de inzet van uw online business. Wij bieden al veilige en snelle dedicated servers voor onze verschillende klanten sinds een decennium. We richten ons vooral op de server van directies en diensten op het gebied van oplossingen voor server inzet.

Wij kunnen helpen met Fast Dedicated Servers

Onze ervaring in deze arena maakt ons beter dan wie dan ook, we erin geslaagd om de dot com bubble barstte en de locatie van ons overleven in de VS maakt het bereikbaar voor iedereen. Onze oplossingen op snelle dedicated servers begon te groeien toen en we hebben een goede stand nu. Terwijl we even focussen op het leveren van snelle dedicated server oplossingen, werden we ook schaalvergroting onze oplossingen. Onze voornaamste doelstelling was altijd het verstrekken van de beste hosting oplossing onder een betaalbaar prijskaartje, en we succesvol in dat waren.

Het merendeel van de ondernemers zijn op zoek naar een betrouwbare server oplossing van deze dag en we zijn trots om ze blij te maken. Wij hebben ruime ervaring op een snelle dedicated servers die server oplossingen kan repareren en bouwen binnen no-time. Vandaag, we zijn blij om een van de grootste web hosting providers die je rond kunt vinden (om precies, dedicated hosting) zijn. Niet alleen dat onze oplossingen zijn zeer flexibel, wij hen stroomlijnen zodat bedrijven kunnen profiteren van het. Ons datacenter is in Los Angeles, California de VS en we hebben plannen voor het openen van nieuwe datacenter in andere stad in de nabije toekomst.