Contact Us

  • Call Now:(01)773-455-6676
  • Sales Email:sales@dedicatedhosting4u.com
  • Support Email:support@dedicatedhosting4u.com
  • Billing Email:billing@dedicatedhosting4u.com

Close Support

Support

Tips voor een succesvolle server ramp recovery-strategie

  • 8
    Jul

Tips voor een succesvolle server ramp recovery-strategie

Bedrijven van elke omvang vertrouwen op de informatie-technologie als een essentieel onderdeel van hun dag-tot-dag operatie, omdat de toegankelijkheid van gegevens is een topprioriteit, het vereist bedrijven om te accumuleren een gedetailleerde server ramp recovery-strategie nodig is.

Volgens Info-Tech Group te onderzoeken; echter ongeveer 60% van de Noord-Amerikaanse activiteiten niet een ramp recovery-strategie op zijn plaats te hervatten IT-dienst in het geval van crisis – een recept voor waarschijnlijke faillissement. Faulkner Information Service bleek dat 50% van de bedrijven die hun gegevens verliezen als gevolg van rampen uit te gaan van de industrie binnen 24 maanden, terwijl het Amerikaanse Bureau of Labor geeft aan dat 93% zijn van de industrie binnen vijf jaar.

Plan een server ramp recovery-strategie

server disaster recovery strategy

IT ramp recovery planning zou een enorme onderneming, met tal van scenario’s te onderzoeken en de mogelijkheid om na te streven. Het is belangrijk om te beginnen met de basis en aan de regeling tijd. Om te beginnen, definiëren wat is belangrijk om de industrie draaiende te houden – dat wil zeggen, e-mail en toegang tot applicaties, folder back-up, computer apparatuur – en de ‘hersteltijd objectieve’ of anders hoe snel het bedrijf nodig heeft om up plus running bericht zijn -Rampen. Andere belangrijke plannen mechanisme om na te denken zijn te bepalen wie binnen de organisatie te verklaren de ramp, hoe werknemers worden geïnformeerd dat een ramp is ontstaan, en de manier van communiceren met klanten om hen gerust te stellen dat het bedrijf nog steeds kunnen bedienen hun eisen. Voor kleine tot middelgrote bedrijven, is het vaak prijs onbetaalbaar voor de implementatie van een geluid ramp herstel strategie. Veel van deze organisaties niet over de technische professional om dit te bereiken. Managed services providers (MSP’s) zijn ontstaan ​​in de afgelopen jaren om deze rol uit te voeren

Bij de bepaling van het mechanisme van een ramp herstelplan, bedrijven moeten meestal hard compromissen te sluiten, het opofferen van de hoogte van het herstel (maximum hoeveelheid downtime en dataverlies) met de prijs. Een relatief nieuwe vorm van technologie – servervirtualisatie – is beginnen te reputatie als een levensvatbare evenals kostenefficiënte manier om zeer toegankelijke, redundante systemen te krijgen. Server virtualisatie kunnen bedrijven meerdere server functie samen te voegen op een host-server, dus het verlagen van de totale prijs van de werking en efficiënt beheer van de stijgende hardware ontwikkelingen.

Op het eerste gezicht zou servervirtualisatie lijkt gevaarlijk en contra-productief te zijn terwijl het proberen om een ​​zeer toegankelijke, redundante IT-infrastructuur te bereiken. Tot slot, server virtualisatie verhoogt het risico van veelvuldige server storingen door huisvesting vele server diensten op een afzonderlijke host-server. Maar, met de mix van hardware vooruitgang en software-initiatief, bedrijven zullen in staat zijn om te profiteren van server virtualisatie zijn als een verstandig en effectief middel om ramp herstel te bereiken.

In het geval van een natuurramp of anders stroomstoring dat de gevolgen van een bedrijf de belangrijkste faciliteit, kan een host-server in een kloof locatie aangesloten op een SAN gericht voor virtuele server duplicatie snel en met kleine inspanning mogelijk te maken. Door in te spelen op vergrote virtuele server prestaties als gevolg van software-ontwikkeling en lagere hardware kosten met een hogere capaciteit, zal een robuuste en complete ramp recovery-strategie gemakkelijker bereikt door meer organisaties zijn.