Contact Us

  • Call Now:(01)773-455-6676
  • Sales Email:sales@dedicatedhosting4u.com
  • Support Email:support@dedicatedhosting4u.com
  • Billing Email:billing@dedicatedhosting4u.com

Close Support

Support

Gegarandeerd hosting

Wij bieden dedicated web hosting oplossingen die niet kost veel geld. Als je een dedicated server kan vinden goedkoopste in de klas, dat zou ons. Nu als we taggen het als een betaalbare oplossingen, hebben we nooit betekenen dat de prestaties in het gedrang komt. Dedicatedhosting4u is een naam die bekend staat om onberispelijke hosting oplossingen die passen onder een redelijke prijskaartje. Een van de beste ding over onze hosting oplossingen is dat de voorwaarden zijn duidelijk en nauwkeurig zijn. Wij garanderen immense voldoening en als we falen in dat, zullen we het geld terug naar u terug, ja! Er is een periode van 30 dagen waarop u kunt proberen onze diensten en als je niet echt bevredigd, kunt u terugvorderen van uw geld, al de cent die je hebt geïnvesteerd inch.

Dedicated Server Bij goedkoopste en betaalbare prijs

We hebben een krachtige maar redundant netwerk dat 100% uptime belooft. Of u nu een eenvoudige website of een krachtige online platform, is uptime gegarandeerd. Een dedicated server goedkoopste optie is beschikbaar die je zou krijgen van ons. We maken het vervangen van hardware gebeuren in minder dan 4 uur. Wij zijn verplicht om diensten te verlenen de hele tijd – 24 x 7. Als u vragen hebt, gewoon aansluiten op onze expertise, zijn ze klaar om u te helpen met betrekking tot eventuele problemen. We hebben nooit een compromis over de kwaliteit van onze dienstverlening.

Hoewel wij bieden hoge prestaties dedicated server goedkoopste opties onder de beschikbare degenen, hebben we specifieke voorwaarden. Elke service van ons zijn beveiligd met respectieve voorwaarden en we eisen van onze klanten om afspraken te maken over dat. Wij verzoeken u om het beleid goed te lezen en begrijpen van de geldende beperkingen (bijvoorbeeld SPAM en IRCd).

We verzorgen intensieve zorgen ook voor het beschermen van uw privacy online. Nooit zal uw gegevens op elk platform worden door ons gepubliceerd. Dedicatedhosting4u zal zorgen dat uw persoonlijke informatie is beveiligd en niet gedeeld of verhuurd nemen. Dit wordt duidelijk beschreven in ons beleid en je kunt ze lezen voor het hebben van een beter begrip van het zelfde.

Dedicated web hosting servers
smg13
Duidelijke en precieze – Onze schriftelijke voorwaarden en garanties
Gegarandeerde tevredenheid of uw geld terug
U kunt veilig proberen onze diensten voor maximaal 30 dagen met de mogelijkheid om uw geld eenvoudig terug te krijgen als je niet tevreden bent of van gedachten verandert. Geen vragen gesteld.

Toon de termen

smg14
100% Netwerk en Power Uptime
Met een volledig redundant netwerk en toonaangevende hosting infrastructuren, kan dedicatedhosting4u 100% Netwerk en Power uptime garantie met bovengemiddelde SLA kredieten in geval van niet aan de genoemde niveau van dienstverlening leveren.

Toon de termen

smg15
Vervanging van de hardware in minder dan 4 uur (niet van toepassing op colocatie)
Wij garanderen dat wij elke defecte hardware in een maximale vertraging van vier uur, 24 uur per dag, 365 dagen per jaar zal vervangen. Dat is wat we de kwaliteit te bellen.

Toon de termen

smg16
Algemene gebruiksvoorwaarden
Alle diensten zijn onderworpen aan de voorwaarden van de dienstverlening en door in te schrijven, aanvaardt de klant te voldoen. Lees ons beleid en bijzondere aandacht besteden aan de beperkingen (SPAM en IRCd).

Toon de voorwaarden van de dienst

smg17
Toon de Acceptable Use Policy
Privacybeleid
Het beschermen van uw privacy is belangrijk voor ons, en dedicatedhosting4u zullen niet verkopen, verhuren of uitwisselen van uw persoonlijke gegevens. Onze gedragsregels voor de openbaarmaking van informatie zijn beschreven in dit beleid.
Toon de termen